Velkommen alle spindere!

I løbet af mine 45 år med spinding har jeg skrevet en del undervistningsmaterialer og artiker, og på det seneste er video kommet til. Jeg vil gerne gøre mit til at bevare og videreudvikle spinding som håndværk, og derfor bliver mine artikler publiceret her, lidt efter lidt. Der forestår meget redigeringsarbejde, så det kommer ikke fra den ene dag til den anden. Al den viden jeg viderebringer er evidensbaseret, dvs resultat af tekniske forsøg,  undersøgelser og lange studier, der kommer ikke nogen overleverede traditioner og ammestuehistorier her, tværtom gør jeg mit til at forklare hvordan ting virker eller ej ud fra et sagligt teknisk synspunkt.

Jeg har til tider råuld af god kvalitet til salg, både vasket og uvasket, og farvede fibre, både råuld, og diverse tops. De bliver også annonceret her.

Jeg har deltaget i facebook grupper om emnet, men da betingelserne for deltagelse i disse grupper ofte er uigennemskuelige, har jeg besluttet at stoppe med det og i stedet offentliggøre mine ting her. Alt bliver lagt som filer man kan downloades gratis (indtil videre), men husk at der er copyright på materialet, det er kun til eget brug. Dvs. man må ikke lægge materialet op i en gruppe, men gerne linke til det. Jeg tillader heller ikke at andre undervisere bruger mit materiale i undervisning. Er der tvivl herom så spørg endelig.

Der er så småt planer om at få artikler fra gæsteforfattere også, ligesom bloggen i det hele taget bliver mere omfattende i takt med jeg finder tid til at arbejde med den, den er helt ny og jeg er lige ved at finde ud af det.

Jeg arbejder på at få flere artikler klar, men nægter at blive stresset over det, så hold øje med siden her, det kommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *